Εκδρομές Ερέτρια


Η απόλυτη VIP εμπειρία στις μετακινήσεις σας.
Διαθέτουμε  μεγάλη εμπειρία  ώστε να σας εξασφαλίζουν
υψηλή ποιότητα υπηρεσιών μεταφοράς  .


ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MINI BUS
Evia Van  Transfer
ΤΗΛ.  697 924 6141




  benisistransfer@gmail.com


Η Ερέτρια, μία από τις σπουδαιότερες κατά την αρχαιότητα πόλεις – κράτη, αποτελεί σημαντικό παραθαλάσσιο θέρετρο του νομού Ευβοίας, ιδρύθηκε το 1824 μετά την καταστροφή των Ψαρών (εξού και η πρώτη ονομασία της που ήταν Νέα Ψαρά και δόθηκε από τους επιζόντες των Ψαρών που εγκαταστάθηκαν στα εδάφη της) και αριθμεί 4.166 κατοίκους σύμφωνα με την απογραφή του 2011.



Η σημερινή κωμόπολη η οποία διαθέτει σημαντικές επιχειρήσεις γύρω από τους τομείς της διαμονής, της εστίασης και της διασκέδασης, συνδεέται με την Αττική μέσω της πορθμειακής γραμμής Ερέτριας – Ωρωπού αλλά και μέσω του οδικού δικτύου Ερέτριας – Χαλκίδας – Αθήνας.
Η Ερέτρια αποτελεί εξαίσιο παραθεριστικό θέρετρο του νομού Ευβοίας, βρέχεται από τον Ευβοϊκό κόλπο και βρίσκεται νοτιοανατολικά της Χαλκίδας, απέναντι ακριβώς από τις βόρειες ακτές της Αττικής.

Στον περιποιημένο πλακόστρωτο παραλιακό πεζόδρομο υπάρχουν μπαράκια, καφετέριες, εστιατόρια, ουζερί και πιτσαρίες με έντονη κίνηση, κυρίως το καλοκαίρι.

 Οι ωραίες παραλίες και τα μεγάλα resorts λίγο έξω από την πόλη, το πανέμορφο Νησί των Ονείρων που συνδέεται με τη στεριά με μια στενή λωρίδα γης, τα πολύ σημαντικά εκθέματα του αρχαιολογικού μουσείου και τα αρχαιολογικά της μνημεία, κάνουν την Ερέτρια ελκυστικό προορισμό για weekends ολόκληρο το χρόνο. 

Οι πιο αξιόλογες μεγάλες τουριστικές μονάδες βρίσκονται κατά μήκος της παραλίας Μαλακώντα, ενώ στο καταπράσινο Νησί των Ονείρων η Δημοτική Επιχείρηση Ερέτριας έχει δημιουργήσει ξενοδοχειακό συγκρότημα.




ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ MINI BUS
Evia Van  Transfer
ΤΗΛ.  697 924 6141




Benisis Antonis